torsdag 4 december 2008

Dyra, trista tårtor!!!

Hej hej!

Idag känns det att man jobbade totalt 14 timmar igår...uuh..först jobba, sen hem och tapetsera, la ner strax efter tio igår kväll, men nu är "värsta" väggen (fondväggen) klar. ÄNTLIGEN :)

I morse grattade vi M, gick ner å väckte barnen, sångstund,haha och presentöppning, sen iväg, lämna barn och jobba...En himla rolig dag idag också *L* Sen hem och börja jakten på tårta! Fy f-n vilket dåligt utbud på tårtor i denna stad!!! På ett visst konditori längs gågatan kostade tårtorna mer än 300 kr!!! Va, en vanlig enkel princesstårta, surt...är inte så snål eg. men det var verkligen inte värt pengarna, tycker nog att den ska vara lite speciell för det priset...Det slutade med att vi åkte på ICA Kvantum och köpte en supergod delicatotårta, mckt bättre *L* Brukar jue baka själv, men var lite upptagen igår med sovrummet. Å ni som känner oss, vet att det inte är ngt större alternativ och släppa gubben själv i köket ngn längre stund, *skratt*
Ett stopp vid donken åt barnen att ta hem å sen ramlade det in lite gäster, även Linda, Lars och Elias, åhh man blir jue så kär han är så fin...Elias alltså ;) Blivit stor oxå, haha över 7 kg nu, så himla gosig, så tjocka lår, haha...Näe, jag blir inte sugen på en till, får ju behovet stillat av honom, hehe...

Träffade även en gammal arbetskompis på ICA, Mari, som jag jobbade med på statt, så himla roligt att träffa henne, även om det bara blev en jättesnabbis...hon var sig lik och jobbade kvar :)

Nu har alla åkt hem, och resten av kvällen blir det bara mys. Blir nog en tidig kväll, känns det som, imorgon dags för fune igen, sen helg!!! och i helgen, ska Sagisen på kalas, vi andra ska iväg och äta julbord (jo, hon har själv valt bort julbordet för kalsets skull), sen på söndag ska vi iväg och fira M:s kusse som fyller 40 och har "öppet hus", blir en trevlig helg mao :)

Vad M fick i present? han fick kläder av mig och barnen... så nu vet ni, haha....

Ha en superduper kväll vad ni än gör!

Pussar...

Inga kommentarer: