måndag 13 april 2009

Påsken går mot sitt slut...

Hej på Er...
Men vilken helg det har varit, helt slutkörd,haha men superroligt. Så här skulle det vara jämt å inte bara när det är storhelg och alla "återvändare" hittar hem en stund ;)

Långfredagen o uppdukat hos svärföräldrarna i Söderala *L*
Boo och Jesper
Barnen framför datorn en stund efter maten...
När vi kom hem från middagen, så kom "vår" Maria på besök, ungarna superglada och jag fick nöja mig med resterna av hennes ork när barnen äntligen kommit i säng *skratt* Kvällen spenderade vi m en varsin kopp te och varsin soffa, så skönt m henne att man bara kan vara precis som man är...Jag är så glad att du finns i våra liv, Maria!
Lördagen, var vi hos mamma på påskmat, tyvärr inga kort därifrån, sen på kvällen åkte jag hem t Gunilla (Marias mamma) där vi tog lite att dricka innan vi blev nedskjutsade t krogen...
Här är timmen slagen mkt, och jag har inte längre ngn koll på "höknacken" utan låter dubbelhakorna flöda extra fritt, haha... (jag drar in istället för att sträcka ut, att man aldrig lär sig *skrattar*)
Ja, just det på lördagens dag, så hade vi även påskharen på besök här i vår trädgård...
Söndagen, var vi hemma och slöade, och på kvällen dök Johan upp, men vi gosade ner oss i sofforna och mådde allmänt slappt och bra.
Och dagen idag... Filippa var ju här så barnen lekte snällt, även ute i spöregnet, kläderna var inte så roliga att ta in efteråt, det såg ut som att alla tre hade legat och rullat i lera...å vem vet, det kanske de hade gjort...
Efter lunch kom Anna och Lily på besök, och Saga tog genast hand om Lily, haha. De målade och fixade m håret och hade mysigt.
Oliver tog fram en stor bunt papper han och trodde att Anna tänkte skriva si så där 80 autografer,haha ( han fick nöja sig med 2!!!)
Saga och Lily
Vid två-tiden åkte de hemåt och vi packade in oss i bilen för en sväng t Ola å Carina, skulle planera en liten gemensam semester tillsammans...men timmarna försvann på ngt sätt *L* och helt plötsligt var kl halvsju och vi hade hunnit m både glass å kaffe, samt pizza å rödvin (ja M fick skippa rödvinet) men semestern blev nog bestämd iaf. så ngt viktigt hann vi med iaf...
Och nu sover barnen och nästan även jag...Men M har precis varit hem t föräldrarna och lånat "Australia" så nu blir det filmdags för resten av kvällen.
Skönt!!!
Kramar...


Inga kommentarer: