måndag 27 april 2009

Helgen har varit alldeles underbar...

Men hej på Er!!!
Så har ännu en trevlig helg passerat...
I lördags så tog jag och Saga en promme till E-center å handlade i det fina vädret. När vi kom hem fick vi främmande av Camillla och Mattias m barn. Fikade och surrade bort en bra stund där. När de åkte hem till sitt igen, (Hanna stannade kvar och lekte) så kom Lars, Linda och Elias. Åhh, han är så go...det är de allihopa ;) Vi grillade allt Ni kan tänka Er å lite till, samt drack lite gott rödvin som vi fick av dem. Mmm...Vi åt, surrade och bara hade supertrevligt... De blev inte så sena eftersom de ville få Elias i säng i hyfsad tid, så kvällen fortsatte vi med lite vin och mys i soffan...

Mm, han börjar bli stor nu...Lilla vackra Elias :)

Hahaha, här skickar han ngn slags slängpuss...
Söndagen klev vi upp i skaplig tid och var i Söderala före kl 10.00, Vi skulle tvätta bilen i det fina (stormiga) vädret... Saga följde med farmor t kyrkan på familjegudstjänst då kusinen (Filippa) skulle sjunga. Vi andra stannade snällt kvar å tvättade bilen vi.
Sen blev det lite grillad korv t lunch innan det var dags att åka hemåt.
Linnea skulle komma och leka m Oliver, det slutade med att Linneas bror också stannade hos Saga och lekte och Anne och Ola, slog sig ner på lite kaffe. Surrades återigen bort en bra stund av dagen :)
Kvällen bestod av slöande, lite tetrisspel, haha...samt attt jag fick ngt tokryck och röjde hela skrubben och hobbyrummet samt skurade hela badrummet nere, så skönt!
Summa summarum en alldeles supertrevlig helg, med mkt trevliga människor överallt :)
Nu idag har jag och mamma vart å tränat, ett "halvpass" för telefonen ringde hela tiden, så till slut gav jag upp...hem å duschade och iväg och handlade lite på E-center...
Nu ska jag snart iväg å hämta barnen, M skulle inte komma hem förrän sent i kväll, så vi får väl se vad jag och barnen äter för gott idag då...? Kanske grilla parisare m bröd???
Ha en fortsatt fin måndag!
Kramar...

Inga kommentarer: