söndag 30 november 2008

skippade julskyltningen...

Hej på er!

Ja, så var den helgen försvunnen oxå :/. Trött och halvgrinig är jag för tillfället, när jag borde vara gla´o pigg...men allting blir inte alltid som man vill.

Helgen har iaf vart bra, nåja, barnen har hunnit slå ihjäl varandra några gånger = utbrott från mamma o pappa *suck* I know, det hör till, men det är så jobbigt att behöva sära dem precis hela tiden, hinner inte göra ngt annat...deras bråk igår resulterade i hela e m, för två vuxna personer att få upp julbelysning och gardiner på nedervåningen (3!!! fönster)

Idag har jag jobbat på fune, gick så bra så...trivs verkligen där ute, miljön, gästerna, cheferna ja, jag tycker om :) samt att det idag var helt underbart att bara få släppa allt härhemma och åka iväg...

Imorgon, ledig från jobb, men studier istället då, ligger lite (ganska, rejält, jättemycket efter) sen resten av veckan är jag på fune. KOM gärna dit på lite lunch!

Magnus har, hör å häpna börjat slipa sovrummet, så inatt blir det vardagsrummet som får agera sovrum, ganska lyxigt, haha för det var länge sen jag hade tv i sovrummet :)

Nu ska jag ta lite jansons och en skinkmacka o kolla lite film...

Puss på er!

torsdag 27 november 2008

Vart tar dagarna vägen???

Hej hej!

Jaa, haha inte vet jag vad jag har pysslat med idag heller...Dagen har bara försvunnit, iaf hunnit putsa fönstren i köket och vardagsrummet och bytt gardiner och ljusstakar...Hmm, I know, tapetseringen ICKE GJORD än, men imorgon ska M slipa, har han lovat ,,, så jag hoppas väl på mirakel då ;) Men nu orkade jag inte vänta längre!

En promme blev det oxå, ingen lång, men dock...Handlat julklappar idag oxå och slagit in till syrrans ungar och "plastisar" då de kommer upp till helgen, sista gången innan jul, så då är det jue skönt att ha det klart och slippa dyr, dyr frakt med posten.

Imorgon ska jag väl putsa fönstren nere och fixa advent där, en promme upp till sjukhuset och lämna lönelappen så jag får ut min lön, sen titta på present till gubben då..näe jag lyckades inte hitta ngt på hela Valbo, makalöst!

På lördag kommer (förhoppningsvis) Gurra och hälsar på och barnen ska till lokalen här på området och ha en "julpysseldag", sen söndag ska jag ut och jobba på Fune...blir skoj det...blir jag inte där alltför länge så blir det väl en sväng på julskyltningen kan jag tänka, M funderade på bandyn m barnen han. Så det ser ut att bli en lugn och skön helg, ja ja *skratt* kan jue hända att man tänkt så förut och haft fel...

Studierna då, blä...nämn inte det ordet för mig är ni snäll, står mig....... uuh vad less jag är nu, har en liten strejk för mig själv för tillfället. Mycket mysigare med lite julkänsla, god glögg och precis allt annat, tom tvätten är rolig i jämförelse :/

Näe ni underbara, söta människor där ngnstans...Ha en underbar kväll, nu ska jag roa mig med lite räkningar och andra papper. Sen ska jag gosa till det i soffan :)

Natti natti...

onsdag 26 november 2008

Toppentrevlig onsdag lider mot sitt slut....

Hej hej!

Oj oj oj, vilken lååång dag idag *L*

Började morgonen med att få iväg barn till skola å dagis...vid 9.00 så åkte vi ( jag och mammi) till Valbo. Tror helt ärligt att vi averkat 90% av alla affärer där. Men jag höll hårt i kortet och är inte riktigt ruinerad än ;) Och detta på en tid av 4 timmar, haha går fort när vi är i farten.

Nåja, blev lite ljus, julklappar, lite fina pynt, och lite annat jox..

Hemåt, hämtade barnen på vägen, tömde bilen på alla kassar, upp å baka en sockerkaka, börja med mat, packa upp kassarna, duka, äta, fortsätta packa upp, snygga till ungarna (mig hann jag inte med ;) ) oxå iväg på Sagas föräldramöte/samkväm för att fika, mingla och lyssna på barnens inövade sånger...Hem varva ner barnen, ringa upp kära syster som var pratsugen och nu kl. 22.15 har jag slagit ner rumpan och den tänker sitta där den sitter ett bra tag till.

Måste dock röja sängen, som jag belamrat m alla julklappar ( undan med dom snabbast möjligast, när barnen var med hem å då blev det sängen som avlastning )

Men det var skoj idag, både Valbo å skolan ikväll, så att det blev lite stressigt känns inte som ngt större bekymmer :)

Imorgon tänker jag ta en långpromme oavsett väder och en hel del plugg, då det inte blivit ngt idag. Men det är imorgon det!

Hoppas ni också haft en bra dag! Var in på en annan blogg ikväll, och läste en historia som jag var tvungen att "stjäla" av henne, hoppas det är ok Mia? Jag vet inte om det beror på den enorma tröttheten, men jag tyckte den var så himla kul, hahaha...here it goes:

Det var två blonda killar som jobbade för kommunen. Den ena grävde ett hål, och den andra gick direkt efter och fyllde igen hålet. De arbetade ursinnigt hela dagen utan rast.
En åskådare var hänförd över deras hårda och ivriga arbete, men kunde för sitt liv inte förstå vad dom höll på med.
Så han frågade killen som grävde; - Ditt arbete är säkert mycket uppskattat, men vad handlar det om?
Du gräver ett hål och din kompis går bakom och fyller hålet igen?
Han som grävde torkade sin panna och suckade: - Ja, normalt så är vi tre som jobbar, men han som planterar träden är sjuk idag.'

Gonatt och puss!

tisdag 25 november 2008

Go´natt kära läsare!

Nu börjar det bli dags att hitta till de sköna drömmarnas land! Som kan se ut lite hur som helst..


Imorgon blir det Valbo m mamsen och förhoppningsvis hitta de sista klapparna och presenten/r till M. Kanske lite väl tidigt att bli klar nu, men åh så skönt att slippa yra omkring med alla andra virrpannor sista dagarna innan jul ;)

Har även börjat planera lite smått för juldagsfesten som vi har varje år, med undantag förra året då vi befann oss i härliga Egypten! Men det tar vi igen i år :) Så ni som brukar komma, varmt välkommen i år igen, ska ladda m Galliano shots i vanlig ordning, haha...Sen hoppas jag jue att det kommer lite nya ansikten också. Men men dit är det långt än...eller?!!

Hämtade ut paketen idag, tjoho, allting var så bra! Förutom den lilla massagegrejen då, där en av "plupparna" inte fäster som den ska, ska se om det går att lösa eller om det blir retur :(

Hann inte med några tapeter, men köpte skridskor (en av julklapparna) till Ollie iaf.

Näe ni go´vänner, sov nu riktigt gott, det ska jag försöka med...

Må så gott, igelkott!

Löningsdag!!!

Tjena tjena!

Blåsten och snövindarna har nu försvunnit och kvar är *suck* det gråa vädret.... Igår satt jag och pluggade från arla morgonstund tills e m, skickade in en inlämningsuppgift (av 4!!!) som jag fick full pott på :) Hurra, hurra vad jag är bra, haha blir som en liten kick när man kämpat, svurit, förbannat i så många timmar och så blir det så bra :)

Löningsdag idag betyder här hemma handlingsdag....Ska iväg snart och hämta ut pkt på posten, Adlibris och H&M inget konstigt, men jag har även beställt en massagegrej!!! (läs grej till typ axlarna, inget annat!!!) från tv-shop.. I know, tror jag är sinnesförvirrad för tillfället, är det inte bara gamla damer som beställer varor därifrån??? I så fall närmar jag mig tydligen en sån snabbare än jag kunde ana *skratt*

Handling av mat i vanlig ordning, och ska försöka få tiden att kolla på tapeter också, jag vägrar nämligen att göra advent ngnstans härhemma förrän det är klart i sovrummet, så nu har Mr M nog inget val längre...Han tycker nämligen det är helt ok att sova i ett rum med spacklade, oslipade väggar, haha...ibland blir jag lite galen...ser inte klokt ut juh...

Ikväll ska Saga iväg på skytte och jag och Ollie stannar väl hemma, antar jag?!!

Imorgon ska jag nog iväg till Valbo en sväng m mamsen, vi får se....tänkte göra klart sista julklapparna och leta födelsdagspresent åt herrn i huset, han fyller år snart (4 dec). Men jag har faktiskt ingen större lust att åka, eller...? hmm, jag vet hur det kommer att sluta....fullpackad bil och tomt på kontot..inte bra, haha, kanske bäst att stanna hemma....;)

Nu ska jag göra mig fin för liten shoppingtur, hehe...
Puss och kram, leverbanan....

måndag 24 november 2008

Blåser bra nog här....

Good Morning sunshine!

Ha ha näe ingen sol alls, här vare det blåst, lite snö och mera blåst.
Efter att ha sovit ganska många timmar känner jag mig fortfarande trött, hmm, vad händer???

Ska iaf rycka tag i studierna som inte blev av igår, ny vecka nya krafter, eller nåt sånt va?

Ha en fin måndag och BLÅS inte bort i stormarna idag :)

Puss på Er!

söndag 23 november 2008

Gonatt i blåsten!

Ja, nu är det snart dags att byta sovplats...

Ikväll kom den, tröttkoman, när det var som stressigast, har 2 deadlines (stora uppsatser) som ska vara klar och inlämnad 23.59 ikväll och är så långt ifrån klar de kan bli. Svåra, svåra och jag har inte haft ngn ro i kroppen,känner mig stressad hela tiden, över allt och ingenting. Är så himla mckt "saker" som ska lösas/fixas nu, både m skola, jobb, hem osv... M la barnen ikväll och jag skulle ringa upp kära Gurra (f´låt ringer imorgon), satt mig i soffan och på ngt konstigt sätt och vis tvärslocknade jag,( jag somnar i normala fall aldrig före 01-02- tiden då jag brukar ha svårt att varva ner) men ikväll somnade jag alltså före barnen och de sov då kl 20.00....
*suck*
Inser jue själv att skolarbetet kommer bli försenat men orken finns bara inte. Och även om orken nu skulle finnas kommer inte tiden att räcka, så försenad blir jag hur jag än beter mig :/

Efter att ha sovit på soffan i 3 timmar nu, så är det bara att kapitulera och bege sig de långa stegen till tandborsten och vidare mot sängen...

Stormar bra nog ute, skallrar i vardagsrumsfönstren och när man sitter på toa känns det som att befinna sig på ett bättre isolerat utedass *burr* blåser ganska kallt därinne... Med blåsten ser jag nu att snön (som jag önskat) också kommer blåsandes i liggläge, inte precis som den "julsnö" jag ville ha, där stora flingor faller lite fint. Men man får vara nöjd med det lilla, det är snö iaf. :)

Så till Er som är in och läser min blogg önskar jag en riktigt God natts sömn med vackra drömmar!

Gonattkramar

Härliga söndag!

Hej på Er!

Så äntligen kom snön till lilla Söderhamn :) Oliver sov ända till 08.00 imorse, så skönt! å den andra slöhönan, hon kom uppramlandes vid 09.15 hon, haha, börjar märkas att barnen blir större...

Myste framför tv:n en stund, åt lite frukost och sen satt vi i en saffransdeg...Medan den jäste gick vi ut och lekte ta och björnen sover i snön *skratt* Gissa om mamma Sofia eller barnen blev tröttast ??? ;)

In allihop och bakade lussekatter för brinnande livet, åt lite lunch och sen efter lunchen tog jag och Saga en promme i snöblåsten, hugaligen vad det blåste kallt. Men det är så skönt att komma in efteråt och innan vi gick ut startade jag lite glögg som vi värmde oss med när vi kom hem.

Och nu har M varit och handlat och ungarna håller på att slå ihjäl varandra *puh*

Nu ska jag plugga en stund, har deadline ikväll, sen målning av sängborden en sista gång (hoppas jag) och efter det borde det väl vara dags för lite middagslagning. Idag serveras det chili con carne, ris och lite tillbehör...

Hoppas att det kommer mycket snö inatt, riktigt mycket vill jag ha!

Ha en fortsatt underbar söndag alla Ni söta därute!
Puss på Er!

lördag 22 november 2008

Lööördag!!!

Hej hej!

Lördag kväll nu, och har haft fullt upp (som vanligt). Eller??? Ja ja hur som helst, hade lite sovmorgon ??? imorse, klev upp, åt lite frulle, M drog och handlade och barnen gick ut och lekte en stund och jag *suck* fortsatte med evighetsgörat, jag spacklade vidare i sovrummet...
Haha, jag vet, men nu var det ett tag sen jag gjorde ngt där inne, lätt hänt att det tar ett tag då *L*. När spacklet tog slut, så började jag måla sängborden, har nu hunnit måla dem två gånger. Det blir faktiskt bra :)

Vid 13-tiden stack M och Saga iväg och köpte mer spackel och lämnade böckerna på biblioteket. Oliver var då ute och lekte med en kompis, så jag fortsatte här inne jag. Sen kom Peter och Jenny förbi med lite "skrot" som M lovat att ta hand om, och det passade alldeles utmärkt med lite java-paus för mig, så fram m lite bullar för en liten fika...
Har även rensat ut en sisådär 10 kokböcker som jag inte vill ha/använder överhuvudtaget. Ska försöka gå igenom alla mina recept här framöver, vill inte ens sia om hur många hundratals recept jag har liggandes löst, men nu j-klar ska det bli ordning och reda. (Så småningom iaf)

När de åkte hem, så började vi m käk, fetaostkyckling, klyftpotatis, sallad och lite gott rödvin, sen kom mamma över en sväng, duschade barnen och nu sitter vi här för barnen ville se postkodmiljonären innan de la sig.

Och jag ska försöka plugga en timme eller nåt sånt,(fastän det är lördag ) innan vi sätter igång Narnia 2, jag och M. Haha, hade köpt den åt Saga men dels var den från 11 år och dels var ingen av barnen ett dugg intresserad. Så då blir det väl vi vuxna som får offra oss *skratt* och det gör vi gärna....

Nu ska jag gå och lägga mina skrotnissar och få lite lugnt och skönt en stund...Haha eller jag var tydligen för seg, för nu tog M ner dem för kvällen :)

Ha en fortsatt skön lördag!
Puss på Er!

torsdag 20 november 2008

:)

Tjena!

Så vad har hänt i mitt liv idag då?
Ja, inte mckt spännande alls...Klev upp å fick iväg barnen i morse, la omkull mig på soffan för att läsa tidningen och somnade så sköönt, ända till kl 10.00 sov jag!

Upp kollade datorn, och poa lite härhemma, duschade och ja, dan bara försvann. Iväg o hämta barnen, ut på E-center och handlade lite, köpte med kebab, åt och sen kom M hem...och det är lustigt, märkligt, konstigt...använd vilket ord ni vill...Men samma sekund som dörren öppnades så blev jag helt dötrött...var som att jag släppte allt...
Blir bara en lugn och tidig kväll här hemma...

Imorgon då??? Ja, den som lever får se :) ska iaf plugga och ta en lång promme, blir skönt det, sen antar jag att det är dags och kolla alla adventsstakar och dess lyskapacitet, samt till vilka rum det fattas julgardiner.. skulle behöva få klart i sovrummet också *suck* alla dessa projekt.

Ha nu en skön kväll!
Puss och kram...

onsdag 19 november 2008

Hunnit mckt redan! :)

Halloj!

Ja, då åkte gubben i morse då...Själv klev jag upp m barnen, åt lite frulle och så kom min snälla mamma och hämtade barnen och skjutsade iväg dem till skolan och dagis.

Under tiden duschade jag och gjorde mig fin för dagen *skratt*
Upp till sjukhuset och träffade läkaren som inte gav mig ngt alls,vare sig medicin eller goda ord, hmm..näe faktiskt inte. Jag fick rådet att ringa min sjukgymnast och boka en tid hos henne för ev akupunkturbehandling igen. Så jag lär väl göra det då...

Var klar 09.15 och då åkte vi (mamma och jag) till E-center och handlade lite, sen apoteket och Alen och nu är jag hemma igen...
Tack mamsen för att du agerar taxi i tid och otid. Det är guld värt! Och för Er som inte vet eller har förstått det än, jag har inget körkort! Men jag håller faktiskt på att försöka ta ett för tillfället, går lite segt bara, då jag just nu ett tag har lite tidsbrist i mitt liv...Kan ngn kanske skapa 30 timmars dygn??? Skulle behövas ibland...

Men jag lovar att jag kommer att göra ett litet inlägg här när jag ska ut på vägarna och öva *skratt* så ni kan hålla er undan ;)

Nu ska jag faktiskt plugga ett par timmar, sen ska jag hämta hem barnen tidigt och bara mysa med dem resten av dan och kvällen. Kanske baka ngt med dem, spela spel eller om jag ska ta och plocka fram lite pyssel *L* har två barn jag som älskar allt m pyssel, tror jag har saker hemma så de kan måla gipsfigurer och göra magneter av dem, samt massa småskrot :)

Till middag idag serveras rotfruktsgratäng och hamburgare å lite sallad...helt ok onsdagsmat!

Ha nu en fin dag!
Puss på Er!

tisdag 18 november 2008

När ska tröttheten försvinna?

Hej hopp på er!

Eller hopp å hopp, jag är så himla trött så, ärligt talat, det bultar i ögonlocken...*suck* Sliter på att jobba och plugga heltid 7 dagar/ vecka...Självvalt, I know, men ibland kommer man till olika val, där man har svårare att säga nej till saker..

Så därför ikväll, soffläge och inget annat! Imorgon ska jag upp och träffa min doktor och kolla/prata lite, vi får la se vad hon säger. Har för tillfället problem med en axel, rygg och nacke som resulterar i spänningshuvudvärk, har fått akupunktur förut, så det är kanske dags igen...Samt att jag är så tom på ork så det finns inte, samt....Hahaha ja just nu kan ni nog finna de flesta fel hos mig, men jag ska bespara er ;) än så länge....

M ska iväg på ngt "flådigt" ställe imorgon han m övernattning och grejer, så det känns jue, hmm...mindre kul för mig kanske. Men det är en "jobbresa" han gör, men det spelar mindre roll, för jag blir vilket fall som helst själv m barnen och kanske är det så att orken!!! absolut inte finns just nu.
Men, men har väl inget annat val än att orka???
Kanske inte så kul för honom alla gånger heller med resor och kvällsmöten som han "förväntas" närvara på...Har man gjort det miljarders gånger är det kanske inte så speciellt att bo på hotell eller slott ( som han ska göra denna gång), Men för mig, låter det som en dröm...Ni vet, bara att få vakna (och sova) utan barn en morgon och få gå och äta en lyxig hotellfrukost. :) Saknar faktiskt dessa morgnar när jag jobbade på Statt, saknar även Mia och Mari som var helt underbara att tillbringa dagarna med!

Haft en bra dag på jobbet, vi har städat ganska mckt, för det var "enkel" mat idag, så vi fick ganska mckt "städtid". Fått erbjudande om en hel del jobbdagar, men nu är jag jue uppbokad av Fune (mckt skoj!) samt studier före jul, men jag fick mellandagarna och efter nyår, då jag dock fortfarande har studier *puh*. Måste även kolla men CSN så jag inte blir av m studielånet för att jag jobbar för mycket, känner att jag nog ligger nära den gränsen *klia*

Har blivit lite kort här den senaste tiden då vår kamera är trasig, men det får bli en glad överraskning när jag återigen kan lägga ut lite bilder här.

Näe, nu ska jag gå igenom dagens och gårdagens postskörd, orkade inte igår...Sen hoppas jag att det serveras ngt trevligt avkopplande framför tv:n *skratt* spelar nog ingen roll, för jag kommer nog snarka högt här i soffan snart jag ;)

Ha en skön kväll på Er!

Puss...

måndag 17 november 2008

12 år....och knockad i soffan, nja, vi är inte så mckt för romantiskt tjafs!

God kväll!

Helt tvärslut, haha... efter en dags jobbande ;) eller kanske en kombination av jobb, studier, medicin och barn...Hur som helst är det inte långt kvar till natten...

Idag är det "den" dagen ;) Det är idag 12 år sen jag och Magnus blev ett par och sambos, haha ja han flyttade in hos mig omgående, helt sjukt, men första två veckorna hade han bara kläder hos mig, efter dessa två veckor, så kom det mer saker...12 år! En lååång tid, med mycket fina minnen. Vi har gått igenom mycket under denna tid, kärlek, resor, flytt än hit och än dit, fester, vänskap, längtan, åtrå, besvikelse, respekt, bråk, försoning, tvivlan, säkerhet och två underbara barn, de finaste och underbaraste miraklen som finns i våra liv :)
Om ngt skulle hända mellan oss ngn gång, så kommer vi ändå alltid vara sammanlänkad till varandra genom barnen och det är jag väldigt glad för, för jag hade inte kunnat önska mig en bättre pappa till våra barn. Vad framtiden kommer att ge oss, kan jag och vill jag inte sia om, jag lever i nuet och just nu är jag väldigt tacksam för våra 12 år! :)

Haft en bra dag, jobbat m en tjej som är jättegullig, funkar bra ihop. Hamnade på spisen (varmkök) idag, vilket också är skoj, men slitigt, är jue ganska annorlunda jämfört med ett restaurangkök, ett annat tänk och delvis annat sätt att arbeta på, jag ska jag vara på spisen imorgon också. Vilket är bra, för det blir bättre arbete om man är på samma "station" några dagar istället för att byta dagligen. Och nu ligger man här, haha helt utslagen.

Måste också berätta att jag fått G i Grammatikdelen av engelskan :) och på den nya delen jag läser fick jag full pott på min senaste inlämningsuppgift. Tjoho, vad jag är duktig! ;) Så glad!!!

Nu orkar jag faktiskt inte skriva mer...Men ha en fortsatt bra kväll, ni som tänker vara vaken, själv ska jag nog leta ngt på tv:n innan jag somnar :)

Puss på Er!

söndag 16 november 2008

Jobbsöndag....

Halloj!

Idag blir det bara en kortis in hit...har en deadline 23.59 ikväll, som jag måste jobba med. Sen kanske jag borde sova då, eftersom jag ska vara på jobbet 06.45 imorgon.

Dagen har varit bra, var ut t Söderala en stund på dan och på E-center en sväng, annars har jag bara pluggat...haha vilket liv man valt, känns som det är det enda jag gör nu..och jag ska strax fortsätta, ska bara säga gonatt till Sagisen först..

Men ni övriga som kanske inte har en massa korkade deadlines en söndagskväll!!! ( jag vet självvalt :/ men kanske inte en söndag va???)
Er önskar jag en skön och mysig söndagskväll.

Puss på Er!

lördag 15 november 2008

Jag har blivit med fadderbarn :)

Hej hopp alla glada!

Har nu fått "mitt" lilla fadderbarn, en liten 3 årig tjej från Afghanistan. Såg reklamen på http://matmia.blogg.se/ och haha, ja vad säger man, beställde ett barn. Hmm, lät lite märkligt men ni förstår nog vad jag menar *skratt*

En skön lördag väntar idag! (Hoppas jag)
Farmor och farfar har precis varit och hämtat Oliver för de skulle åka till Valbo och handla julklappar. Han var nöjd som tusan :) händer inte alltför ofta att han får egen tid med dem utan han får oftast dela tiden med andra barnbarn, därför känns det så bra...

M och Saga var ut på Söderalabadet och hämta hit kussen, så nu har tjejerna fullt upp resten av dan. De brukar roa sig så bra själva, det som är så skönt med lite större barn. För tillfället har de fått i uppdrag att gå till "rosa kiosken" och handla tidningar åt mig och lördagsgodis åt sig själva, som tack :) M ska städa hoppas jag... och själv ska jag plugga lite grand, men inga större ansträngningar idag. Det är jue lördag!!!

Ska baka lite muffins med tjejerna efter deras promenad och bara mysa, en liten promenad blir det nog för mig också, men lite senare. Ikväll då, vi ska äta tacopaj och slöa framför tv:n, inte några planer alls.
Å det är precis så jag vill ha det idag!

Antar att jag även ska träffa systeryster en liten sväng också eftersom dom är hemma från Sthlm och röjer ut stugan som numera är såld. Trist! Tycker verkligen om den stugan, men men förstår dem också...

Åh, måste bara berätta, vi åt så god mat igår...gjorde helstekt karré (i ugn) med ett täcke av finhackad soltorkad tomat, bladpersilja, lime, vitlök och olja. Rostade rotsaker (potatis, morot, palsternacka, rödbetor samt lök och fetaost) och hemmagjord bea. Smaskens!

Nu ska jag gå och dona lite :)
Ha en toppenfin lördag, vad ni än gör idag!

Pussar till Er!

fredag 14 november 2008

Fina, sköna fredag!

God morgon!

Gissa om det var kallt här *burr*, ngn här hemma har varit och skruvat av elementet i vardagsrummet innan natten, helt!!! Åh, fryyyyyser...tur då att det finns värmeljus och goa filtar. Men nu börjar faktiskt värmen komma, dock väldigt kallt på golvet fortfarande.

Ska strax köra igång med dagens studier jag :), den här delen som vi håller på med nu,tycker jag är ganska kul!

Önskar Er en toppenfin fredag med mycket kärlek och omtanke!
Puss på Er!

Lite skön fredagsmusik...tycker iaf jag :)

torsdag 13 november 2008

En torsdag utan ärtsoppa!

Go kväll !

Idag har jag varit hemma, då både jag och Ollie käkar kåvepenin *suck*, men vi har haft det ganska soft. M kom hem så jag fick plugga och som jag pluggat, haha.
Känner mig enormt duktig, jag har gjort 2 st inlämningsuppg. (warm-up) och 5 st quiz prov...som gick hyfsat...

De ringde även från sjukhusköket idag och erbjöd mig lite jobb. Tacksamt, men det trista i det hela var att hon hade timmar varje vecka men kunde bara ge mig schema för 1 vecka i taget. ( Hon hade 5 dagar nästa vecka) Hur som helst så kan jag jue inte jobba och plugga heltid, men lite då och då fungerar alldeles utmärkt (???)
Och därför känns det extra bra att det flytit på med pluggandet idag, fortsättning imorgon...Så känns det inte lika stressande när man åker och jobbar..

Oliver ska iväg på dagis imorgon, han mår "toppen bra", vände på en gång för honom, jag mår oxå mycket bättre, men energin fattas...Men den kommer väl, hoppas jag :)I´m waiting,,,,

G skulle ha kommit idag oxå, bara en snabbis men ändå...Men jag vill inte utsätta henne för smitta mer än nödvändigt så vi tar det en annan dag, då alla är pigga och glada.

M var även å hämtade paket på posten idag (H&M), haha, M fick mckt, en hel del t barnen samt några julklappar till dem och jag, jodå jag fick mig ett par trosor och en sjal jag, haha *skratt* kändes lite ynkligt, men jag antar att det inte var min garderob? som behövde fyllas på, hmm, den behöver väl alltid fyllas på...?

Så till veckan då kör jag kök mån-tisd. Plugg och ensam m barn resten..då M ska på möte ngnstans...fråga inte vart! Helt omöjligt att hålla reda på hit å dit och när å hur.... :/ Jag antar bara att han kommer hem igen ;)hehe..

Ser fram emot en härlig, skön fredag imorgon, ska inte göra ngt alls på kvällen, mer än att slappa...

Funderar på att göra ngt gott och enkelt med karré, ngn som har ngt bra förslag?
Ge mig tips om Ni, har ngt.
Du kära Mat-mia har säkert ngn bra grej?
Funderar på att helsteka, eller köra med grönsaker och ngn slags sås, tills man kan dela det med en gaffel. Ni vet, när det ramlar isär...MMmm..... Kanske lite kokta färska rödebetor med riven pepparot och ÄKTA smör till förrätt? Smulad fetaost är också en höjdare till nykokta rödbetor...Haha hör ni ngn som är hungrig??? Faktiskt svullat i mig 2!!!bitar snickers-kaka nyss...

Näe, nu ska jag nog in på adlibris en sväng och kolla på en julklapp till ngn. Har nog avklarat halva jullistan nu iaf så det är skönt, men jag tycker om julen innan jul, med alla förberedelser, tända ljus, hyacinter, apelsiner m kryddnejlikor, långa snöpulsande promenader (förhoppningsvis)...
Hur ska Ni fira jul? Är det ngt som ni absolut inte kan vara utan på julbordet?

Ha en god natt, det tänker jag ha å det snart!
Puss på Er!

God förmiddag!

Godmorgon på Er!

Idag är det ganska gråtrist ute, men skönt här inne. :) Jag är hemma med sjuk liten Oliver (han har oxå halsfluss som mig) idag på fm, för att sedan bli avbytt m M vid lunch, så jag får plugga lite...
Tills dess har vi ätit grötfrukost, tänt ljus och Oliver har tagit ett låååång härligt bad, medans jag skurade badrummet. Nu ska jag röja lite på övervåningen så det blir lite fint här.
Mmm, har köpt så goda doftljus,På ICA!!! Pink grapefruit...rekommenderas...

Ha nu en härlig torsdag, det ska vi försöka ha!
Puss på Er!

onsdag 12 november 2008

Testet var positivt!

Hej därute!

Då har man fått domen då.... Har precis kommit hem från sjukhuset där de konstaterat halsfluss...Skönt att kunna få lite kåvepenin och förhoppningsvis pigga på sig igen, har jue varit ganska energilös den senaste tiden...
M och barnen ska kolla sig på e m idag de oxå så det inte bara vandrar runt... Nu sörni ska det bli ordning på familjen :)

Ngt stressad är jag dock, då jag inte avslutat förra kursmodulen än pga sjukdom, och nu har modul 3 av 4 kört igång och jag har knappt orkat kolla vad den innehåller. Mckt engelskt skrivande, vet jag iaf att det är. Men snart så, jag bara väntar på att orken kommer tillbaka....

Nu ska jag faktiskt vända på mig i soffan och försöka sova en stund. Men alla Ni som läser detta, Er önskar jag en fortsatt toppenonsdag...
Puss på er!

tisdag 11 november 2008

Sjuk, uttråkad och stressad...Min Tisdag det :)

Hej på er!

Idag är en riktigt tråkdag, ligger hemma i feber å genomförkyld, försöker dock plugga lite utan ngn vidare framgång :/ Funderar faktiskt om jag har åkt på halsfluss, avvaktar tills imorgon och ser om det går framåt eller bakåt...

Helgen då? Ja, jag skulle jue ha jobbat, men fick en ersättare, vilket var så skönt. Inte kul (varken för mig eller gästerna) att stå där och hosta och snörvla över maten.

Bestämde mig för att åka ner t Gävle ändå, då G "förväntade" sig det. Då M satt i telefonmöte så ryckte kära mamma in, så hon o Oliver skjutsade upp mig t tåget.
Kom så småningom fram t G, där jag blev serverad mat (superb!), dessert och diverse drinkar :) Blev lite surriga, glömde tom att dricka drinkarna, haha, fick påminna oss om att det var dags att sätta lite fart...slutligen så hamnade vi på Heartbreak och ta da...gissa vem som var där och spelade kvällen t ära???
Rocktools, haha, vad vi garvade, Här lämnar man Shamn för en kväll och vad får man? Jo, Söderhamn på scenen, dock bra röj på dem och en superskojig kväll. Bestämde oss för att avrunda med lite donkenmat att ta med hem, vilket resulterade i en språngmarch hem då Ngn inte ville ha kalla burgare *skratt*
Somnade och vaknade vid 10, klev upp o duschade, lite lagom seg, när virvelvinden kommer upp och börjar storröja, (haha, var ett under att man inte blev utstädad) för att fortsätta m frulle och sen började hon baka :)
På em kom då min kära familj ner, vi fikade den nybakade saffranskakan,mckt god! surrade en stund och begav oss sedan hemåt, med en middagspaus på IKEA,då M glömt att ta fram ngt ur frysen, hmm inte första gången kanske?!! kom hem och halvdog på soffan...Och där låg jag mer eller mindre hela söndagskvällen..Haha och barnen var oxå lättsövd då de klivit upp kl 05.30 o klätt på sig för att gå upp och fira M på farsdag *skratt* stackarn...Men det var väl spännande kan jag tänka o särskilt när de skulle fixa det utan mamma för första gången *L*

Igår var jag iväg m Oliver på Bvc och fick 5-årssprutan, och remiss till div. ställen, bla till öron uppe i Hudik, då han har grymt stora halsmandlar... och är mer eller mindre förkyld och svullen i halsen hela tiden..

Tillbaka hem, så kollade jag över nya kursplanen som vi fått *gulp*, sen bakade jag choklad/cheesecakemuffins och fixade kycklingspett, jordnötssås och nudlar/ris t middag.
Idag blir det inte lika rolig mat, men gudagott ändå. Kalops, med potatis o rödbetor, länge leve husmanskosten!!!
Saga o M ska iväg på skytte ikväll och jag o Oliver stannar hemma o myser vi. Och det behövs för jag känner mig så sliten och trött. Så till helgen blir det lugnt och skönt, mys med familjen. och förmodligen studier...

Ikväll då, så tycker jag att ni ska kolla in 2:an kl 22.30, om ni är vaken. Då är S med i programmet med sin dotter Alva. Eftersnack, heter programmet. Jag kommer att kolla iaf :)

Tack för att du alltid skämmer bort mig Gurra, när jag kommer t dig, det är så himla lyxigt, lagad mat, dukat bord, tom att du bäddade åt mig kl halvtre på natten. Du behöver inte skämma bort mig sådär även om det uppskattas, haha...

Nu ska jag lägga mig och kurera mig, för nu orkar jag snart inte vara sjuk längre ( är inne på 5:e veckan), blir gaaaaaalen snart!

Ha en fortsatt skön tisdag, Puss på er!

söndag 9 november 2008

Årsdagen av mina fina vän!

Hojt på Er!
En liten rapportering om min trevliga helg kanske kommer senare, men idag känns det oväsentligt. Istället.....
Ikväll tänder jag ett ljus för en kille, som jag en gång (och fortfarande)höll väldigt kär! Tyvärr, finns inte denna fantastiska vän längre i livet, men han efterlämnade sig en underbar liten son.
Många fina minnen har jag, och denna dagen, din årsdag, tänker jag lite extra på alla vackra händelser och ord som sagts och vem du var när du fanns i livet. När du fanns i livet hade många en egen bild om vem du var, men jag säger bara - De kände inte den killen som jag kände, för han var snäll, försiktig och ödmjuk. En underbar männsika!

Mina tankar går också till de nära och kära som han lämnade kvar. *kramar om er*
Som han brukade säga: -Jesus lever, minnet lever!

This one is for you!, jag vet att du gillade den!

lördag 8 november 2008

Skön lördag önskar jag Er! :)

Hej därute!

Idag blir det bara en snabb sväng in hit :)
Hag varit iväg m Saga o mamma o handlat, både här o där. Ska strax slänga mig i duschen, packa o pussa på barnen innan tåget ( som går vid 15.00 )

Sen får vi se hur kvällen blir, är ju fortfarande inte helt kry. Men det blir skoj att komma iväg hur som helst...

Ha en toppenlördag, vad ni än gör! Pussar till Er!

fredag 7 november 2008

Tack M!

Mm mm mm! me like...

Hej på Er!

Här tillbringas kvällen i varsin soffa, med tidningar, tv, dator och mobil, haha vilken j-a fredag kväll, men väldigt soft iaf :)

Idag har varit en lååång dag! Skulle försöka ta mig ner till stan idag, men kände att orken inte fanns,,,pratade m M som skippade lunchen för att hämta mig så jag slapp gå.M sprang o handlade och lämnade tillbaka böcker så jag slapp.Tack snälla du! Jag orkade inte genomföra ngn shoppingrunda, så den ska jag ta m mamsen imorgon efter frullen. Blir bra det!

Ner t Emil, där han förklarade att jag måste lägga över alla nummer ett å ett, gick alltså inte att föra över till simkortet. Tack för den! men jag förstår varför jag inte lyckades igår kväll *L* å det här med T9 ??? nädu, tacka vet jag en bokstav i taget! Vilket påfund! Ha ha ha!

Hämtade hem barnen samt en kompis till Saga som skulle med hem idag. Hem, började med tacosen, fortsatte m glass, barnen var supergulliga, märkte knappt av dem, så vi hann städa o stryka undan härhemma, så skönt!
Och nu de senaste timmarna har jag suttit med telefonen i handen o flytta alla nummer *puh* men nu är det klart!

Mår ngt bättre nu, så jag kommer att åka t Gävle imorgon! :) ( om inget händer under natten)
Ska bli så himla skoj! Gurra I love u, förväntar mig en god drink eller två ;) Hur kvällen följer vet jag inte än, men det lär märkas,,,på ett eller annat sätt ;)

Nu ska jag försöka förstå mig på hur jag laddar musik i mobilen, haha ingen datahacker och inget mobilgeni *skratt* en vän kallade mig midnatts-hackern Sofia i natt *skratt* antar att han hade en poäng där??? Men jag försöker så gott jag kan, promise...

Sov så gott med sköna drömmar! så hoppas jag att vi ses i dimman ngnstans...eller kanske ute i vimlet imorgon kväll!
Puss på Er

Varför blir ingenting som det ska???

God morgon!

Eller god? Vaknar å är mer förkyld än någonsin, samt feberfrossa :( Crap!!!
Jag måste ändå ner på stan å fixa farsdagspresent och få lite hjälp m mobilen, haha jag förstår, jaa, nada...skulle man kunna säga...fattar inte hur jag ska överföra min telefonbok till den nya mobilen??? Ingen lust alls att resa mig ur soffan alls kan jag säga.

Har även ringt å ställt in jobbet imorgon, fixar inte det, som jag mår just nu. Ja, kanske mår jag bra imorgon när jag vaknar, men vågar inte chansa då tjejerna måste få lite tid att hitta ngn annan som kan jobba...not good!!! Men det fixade de på en gång, så det var skönt.
Tack snälla! Ni är världens bästa!

Gävle då? Hmm, ja den som lever får se...har iaf förvarnat om att jag är sjuk, så kanske, blir det Gävle m en helt ordinär filmkväll, eller utgång eller inte alls :/

Ska gå å proppa i mig några panodil nu å försöka ge mig iväg, så jag får komma hem å lägga mig igen :)

Ha en toppenfredag, det ska jag ha, hmm, på mitt eget lilla vis ;) Puss på er!

torsdag 6 november 2008

Butterflies....

Kanske ingen låt att somna till, men ganska skön, tycker jag :)




Hå hå ja ja!
Mycket vill ha mer å lite är nöjd med lite ;) eller hur är det? Jag är iaf på strålande humör idag.

Idag har jag faktiskt softat ganska mckt, blev så himla glad när posten kom för jag fick ytterligare en kokbok (absolut nödvändigt), sen investerade jag i en ny mobil, haha min gamla har passerat 4 år och varit med om en hel del...

Kärlek, kan vara så mckt o idag har jag hittat (förhoppningsvis) en ny!

Har färgat håret o hmm klippt mig själv, men blev så less så det fanns ingen annan utväg *skratt* Jag är jue inte så himla förtjust i att gå till ngn frisör jag.

Ha ha, den osminkade sanningen!

Bakade en supergod sockerkaka m hasselnötssirap. Efter maten åkte vi iväg t E-center o handlade så slipper vi imorgon. Skönt! Saga ska ha med en kompis hem i morgon och tacos står på menyn, Sällan tacos på fredagar :)

Riktigt god blev den :)

Imorgon blir det ner på stan en sväng på f m å fixa farsdagspresent, barnen har berättat väldigt tydligt vad de vill att jag ska handla, börjar bli viktigt sånt där. Får väl se om det blir ngt till mig oxå, kliar jue så lätt i mina fingrar..

Har äntligen bestämt mig för en lördagskväll i Gävle :) Tjoho! Ska jobba först på dan, sen ngn gång på e m tar jag tåget ner, hem t Gurra å käka lite, dricka lite drinkar och bli lite lagom lulliga ;) (det var längesen) och sen blir det väl förhoppningsvis utgång. Vi har jue en del att ta igen, då vi inte hann med det i Turkiet innan jag däckade på hotellrummet och mitt kära resesällskap fick roa sig själv. (*harkel* å det gjorde hon)

Underbara, söta!

Liten Inflik:

Pratat med en kompis ikväll via datorn, hmm kan man kalla dig för en kompis då vi knappt känner varandra, haha...;) men alltid ett nöje att få konversera lite me dig! :)

Och S och hennes nyopererade dotter hittar ni i Amelia tidningen som kom ut idag. KÖP! Så fina, så fin bild!

Nu ska jag lära känna min nya telefon så jag klarar av att ringa och sms:a på den, ujj! till lördag kan jag den finfint ska Ni se!

Sov gott, dröm söta drömmar, det tänker och kommer jag att göra! Puss på Er!


Härliga torsdag!

God förmiddag Ni vackra!

Har precis kommit hem, efter att ha varit på Sagas skola och stan. Var in på Hollywood (vero moda) Åhh, vad mycket snyggt det fanns! Vill ha! Men jag kom hem med en kokbok istället,haha, dock var den gratis med expressen...Passa på Ni med, för nästa vecka kostar den 69:- m expressen, men man behöver jue inte köpa alla. (skulle tro att jag gör det iaf och startar ett smärre världskrig härhemma, då en viss person tycker att det finns kokböcker överallt härhemma , vadå, jag har ca 50 st, det är väl inte så farligt? Jag tycker faktiskt inte det *L* )

Tänkte ägna e m åt att plugga, men först ska jag slänga ihop en sockerkaka eller nåt sånt, färga håret och ta ett varmt bad...
Det onda i nacken och ena axeln har börjat smyga sig på igen och det är så frusterande...Fick jue rådet av min läkare att byta yrke, men GLÖM DET!
Det är ju "kockandet" jag vill och är så himla bra på :) Nu tror jag jue att det beror mer på, konstiga ställningar *skratt*...när jag suttit vid denna apparat och pluggat intensivt ett tag. Och jag har en förkärlek av att halvligga i soffan med datorn i knät.
Men lik förbenat gör det jue inte mindre ont :/

Har inte bestämt mig ang. lördag kväll än, men lockande är det...Ska ringa ikväll tänkte jag, när barnen somnat så får vi la se hur det blir :)

Idag är operationen av min kompis dotter, eller nu borde den vara klar om allt har gått som det skulle. Tänker på Er *kramar om*. Du vet att det bara är att ringa om du behöver hjälp m något! http://babybooo0.blogg.se/ Gå in å kolla på hennes blogg om ni undrar hur det har gått för dem!

Näe nu har jag inte tid att sitta här längre, lite female action, tror jag det minsann är dags för ;)
Ha en kanon dag, vad Ni än gör! Pussar till Er!

onsdag 5 november 2008

Låååååååång dag, som jag ändå sovit bort...

Hej!

Idag har varit en jobbig dag, men nu är den äntligen snart slut!
Efter en så gott som sömnlös natt där jag dribblat, conjunctions, tense och allt det andra fram å tillbaka, så var det då dags att kliva upp och ge sig iväg. Det är så löljigt, men nervös var jag, förmodligen för att jag visste att jag inte kunde allt jag ville kunna än.

Ner till CFL där jag skulle skriva tentan, 7.55 satt jag med tentan i näven, en snabb överblick och paniken kom snabbt krypande *gulp* allt som jag inte "kunde" fanns med på de 3 första sidorna, var bara att försöka minnas och tänka så logiskt som det bara gick. De efterföljande sidorna var dock lite lättare, men inte enkelt. Kl 11.00 gav jag upp och tog mig hemåt igen, käkade lite, la mig på soffan och somnade....till 15.30 då M ringde å väckte mig och sa att han å barnen var på väg hemåt.

Har spenderat em med mys med barnen, spelat spel å lite små pysslande. Kändes skönt, då jag inte har haft så mycket tid för dem den senaste tiden...

Men nu känner jag att det blir nog första kvällen på länge som jag kommer att lägga mig före midnatt, vilket nog är välbehövligt :)

Imorgon, ska jag till Sagas skola (Norrtull) å följa med på hennes fiollektion, sen ner på stan (antar jag) och fixa lite, sen blir det hem å studera igen...

Ser fram emot lördagen då jag återigen ska iväg och jobba på Fune, mckt skoj! Dock lite trist att jobba själv, men jag får la prata med "Våra" kära gäster istället *skratt* Har jue lite svårt att inte prata på en hel dag jag... Sen får vi väl se vad som händer, håller allt öppet än så länge.

Nu ska jag lägga mig i soffan å slöa lite, innan det är dags för min sköööna säng.

Ha det bäst! Puss på Er.

tisdag 4 november 2008

Sweet dreams!

Gonatt!

Efter snart 14 timmar m näsan i dator och kurslitteratur, kan jag inte annat än att ge upp...Kommer bara förvirra mig ännu mer om jag fortsätter, det går som det går och går det inte är det la bara att göra omtentan då :/

Ska gå och ta en dusch o hopp i säng jag, så kanske jag kommer upp vid halvsex så hinner jag läsa lite innan jag ska iväg...(skriver mellan 08-12.00)

Är hursomhelst grymt sugen på Gävle t helgen, vi får väl se vad som händer...

Ha ha en killkompis ringde hit igår å pratade m M, han satt o kollade på det här mat/skolprogrammet på fyran med Bert Karlsson å var så upprörd...Det roliga i det hela är att denna kille, jobbar på båt, tar dan som den kommer och lever ett "partyliv", det blev liksom konstiga kontraster, haha, så himla go...

En tanke till S som ska iväg på operation med sin underbara dotter imorgon, jag ska tänka på Er, jag beundrar dig för att du orkar vara så stark jämt och att du lyckas vara så glad! *Kramar*

Näe, nu har jag nog fastnat i soffan, men en skön dusch lockar faktiskt mer :) off I go...

Sov Gott därute, kommer nog inte tänka på Er alls ikväll,haha för det är jag alldeles för trött för. Puss på er!

Önska mig lycka till! Jag behöver det :)

Hej på er!
Sitter fortfarande framför datorn och pluggar *puh*, det har jag nu gjort i, låt se snart 10!!!timmar...Börjar bli ganska fullt eller tomt däruppe. Jag vet faktiskt inte längre,haha...
Hur som haver lägger jag in lite bilder hur min dag har sett ut, hmm mckt interesting...

Ha en bra kväll på Er, själv har jag bestämt att lägga ner till 23.00 så jag orkar med morgondagen!
Puss på Er!

Roligare än så här blir det inte ;)
Vid gott mod fortfarande, fast ögonen börjar se sliten ut *skratt*hela jag faktiskt! Oxå är det bara en tenta det handlar om, men ni som känner mig, vet jue faktiskt att jag inte nöjer mig med att vara halvbra....
Kock och allt, men tack gode han däruppe att detta finns när orken inte finns :)









Morning....

God morgon på Er!

Idag är det slutspurten innan tentan som gäller. Ska bli så skönt när den är klar och förhoppningsvis slipper jag göra den en gång till sen :)

Så idag blir det inte mckt "datatid", inte mckt annat alls faktiskt.

Vill bara önska Er en finfin tisdag :)

Puss

måndag 3 november 2008

:) Lyssna å njut!

Thåström är bara så underbar :)

Hej alla vackra, fina därute!

Idag har faktiskt inte hänt mckt alls förutom att jag levt i studievärlden...anser nog inte att jag är redo att tenta på grammatikdelen, men jag har väl inget val, antar jag *L* Ska nog gå bra...eller?

Pratat m Gurra en sväng, så kanske, kanske efter jag jobbat klart på lördag, hoppar jag på tåget till underbara Gefle för partaj!!! :)
Men det beror på....Jag vill jue så gärna....Saknar jue....Det är dags...

Ja, morgondagen ser just nu inte ett dugg roligare ut, men ska försöka ta en lång promme på fm iaf. idag har jag faktiskt inte vart utanför dörren *suck* å inte vet jag om jag blivit klokare heller...*L* På onsdag är det iaf klart och då kan jag börja ladda om för nästa tenta...

Tråkvecka, men förhoppningsvis med en superskojig helg!

Ha det bäst! Puss på Er...

söndag 2 november 2008

Tråkhumör idag jag....

Hej alla söta!

Idag läste jag i tidningen (på nätet) om det jag hörde igår, och jag hade hört rätt, det var inte kul, kan jag säga...Usch! Blä! och Fy! Bedrövligt! Jag blir så j-a förbannad att sånt här kan få hända, ja ni lär se själva, notisen i tidningen imorgon (Kuriren). :(

Började m en mysmorgon m barnen, åt frulle framför tv-n, det gör dom bara med M i vanliga fall, efter frullen drog jag igång några tvättar och storröjde hela övervåningen, allt gicks igenom...M och barnen drog iväg en sväng till Söderala och lunchade på donken. Själv fick jag en stund i engelskaböckerna, börjar få lite tentaångest *suck* ska skriva den på onsdag!!! Känns inte alls lockande, och då ringer ena chefen från Fune och undrar om jag kan jobba mån-ons! Åh, jag skulle så gärna vilja, men jag kan jue verkligen inte, trist,tristare, tristast!

Iväg på e-center en sväng med mamsen och alla barnen, väl hemma klippte jag en mckt otålig Oliver som fick avbryta sitt tv-spel, inte populärt *L*

Och nu sitter jag här och gör absolut inte det jag borde, men det är jue söndag, kan jag inte få lägga bort studierna för en kväll??? Har jag hur som helst redan gjort...

Ingen utgång i helgen blev det heller, men jag ska försöka ta mig till Gävle snart och gå ut m Gurra (hoppas jag), helst snart! då våran tjejträff med några till (vi är ju iaf två som bor åt ett varsitt håll) är svår att få till och inte verkar bli av förrän december,,,jag vill ju gå ut nu jag! Behöver det!

Behöver kanske inte alkoholen, haha, men jag behöver få komma iväg och släppa allt här hemma, få träffa Världens bästa Gurra och kanske fler roliga männsikor... ;) Är även nyfiken på hur gamla grannen bor och har det. F´låt att jag inte kommit än! Jag saknar dig!

Känner mig lite halvavslagen ikväll, så innan jag börjar bli lite djup och filosofisk, haha och börjar "dravla" om livets funderingar, så sänder jag en tanke istället till de vackraste jag vet...

Sov gott, ha en underbar fortsatt kväll! Pöss..

Go natt!


En soft en ikväll! ;)


Go natt!

Idag har vart en lugn dag och konstig kväll, där jag har hört saker som man aldrig vill höra...jobbigt! Ska gå och sova nu och förhoppningsvis inte fundera så mckt på "det", vet jue faktiskt inte riktigt vad jag hörde...:/ Märkligt, mckt märkligt.

Nåja, sov gott med er därute, ska försöka med det jag med :) pöss på er!

lördag 1 november 2008

Gomorron alla vackra människor därute!

Vill bara önska er en toppendag.
Själv kommer jag sitta med näsan i mina engelska böcker hela dan, så M har evakuerat stället med barnen och flytt t farmor och farfar.

Pöss på er!